De ce iubim Toronto

Toronto reprezinta unul dintre cele mai vizitate orase canadiene, remarcandu-se cu o multime de atractii de la gradina zoologica la turnul CN, dar si prin evenimentele importante organizate aici, fiind un loc grozav care merita descoperit. Aeroportul International Toronto Pearson este cea mai importanta poarta catre acest oras, unde oaspetii pot descoperi stradute inguste cu restaurante grozave, monumente, muzee si magazine de suveniruri.
Galeria de Arta
Aceasta este localizata in partea de vest a orasului, intr-o cladire moderna cu un aspect unic, iar o serie importanta de colectii temporare sunt aduse aici in fiecare an. Printre acestea se remarca opere de arta ce provin din Canada, Africa, Oceania sau Europa.

Casa Ioma
Aceasta cladire extraordinara aduce aminte de un castel medieval, fiind construita initial pentru Sir Henry Pellatt, un miliard canadian, care a fost printre primii oameni care s-au gandit sa exploateze potentialul turistic al cascadei Niagara. Cu aproape 100 de incaperi si 30 de bai, aceasta cladire este astazi un muzeu ce poate fi vizitat de catre cei care doresc sa admire splendoarea si eleganta medievala europeana. Acest castel este unul dintre cele mai populare din Canada si dispune de pasaje secrete, un tunel de cateva sute de metri, turnuri si o gradina care se intinde pe o suprafata vasta.

Cladirea Primariei
Aceasta domina spatioasa piata Natha Phillips avand in prim plan o sculptura din bronz realizata de Henry Moore. Cladirea reprezinta opera arhitectului finlandez Vilko Revell si a fost deschisa in 1965, se inalta pe 27 de etaje, iar pe durata iernii aici se pregateste un pationar in aer liber, in timp ce zona este frumos decorata in apropierea sarbatorilor de iarna.

Piata St. Lawrence
Cladirea gazduieste o varietate de vanzatori ce comercializeaza diferite produse alimentare, flori si nu numai. Aceasta a fost construita in 1850 cand servea drept loc pentru intalnirile politice sau concerte si a fost renovata 100 de ani mai tarziu, pastrandu-si sarmul de alta data.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!