De ce iubim Paris

Parisul supranumit "Orasul Luminilor" sau "orasul iubirii" este cu siguranta considerata una dintre cele mai romantice destinatii din lume.

De îndată ce începi explorarea celui mai vizitat oraș din lume vei simți ca și cum te-ai plimba printr-un muzeu în aer liber. Nu vei vedea o mare parte din radacini celtice ale capitalei dar va fi capabil de a admira splendori arhitecturale care merg înapoi pana in secolul al 13-lea, atunci când impozanta Catedrala Notre Dame a început să fie construit. La acea vreme, mlastinile care formează cartierul Marais au fost drenate și Universitatea Sorbona a deschis porțile.

Dar a fost în timpul Renașterii , în secolul al 16-lea , cand grandoarea Paris-ului a fost creata in timpul lui Ludovic al XIV-lea , a cărei dărnicie a deschis ușile pentru industria bunurilor de lux franceză . În secolul al 19-lea , Napoleon a numit pe baronul Haussmann la conducerea Paris-ului si acesta a schimbat fata orasului prin constructia bulevardelor sale lungi, a clădirilor frumoase și a parcurilor mari care-l fac în continuare unic si in zilele noastre.
Turnul Eiffel
Muzeul Luvru
Basilique du Sacré-Cœur
La Seine
Palatul Versailles
Notre-Dame de Paris
Champs-Élysées
Turnul Eiffel
Muzeul Luvru
Basilique du Sacré-Cœur
La Seine
Palatul Versailles
Notre-Dame de Paris
Champs-Élysées
Cumpărături în Paris înseamnă designeri celebri și branduri de lux, cum ar fi Louis Vuitton si Christian Dior. Dar veți găsi, de asemenea, mai multe branduri accesibile care se potrivesc bugetul dvs., în magazine imense sau in cartierele mai populare.
Les Grands Boulevards (Hausmann)
Les Halles and Marais
Galeries Lafayette
Champs-Élysées
Le Bon Marché
11 Rue Royale

De ce sa alegi Aerotravel

  • Activitate de peste 16 ani
  • Peste 100 000 de clienti deserviti anual
  • In topul primelor 3 agentii de turism din Romania.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!