Bilete de avion Madrid

Oferte zboruri:

De ce iubim Madrid

Este posibil ca orasul care nu doarme niciodată sa se fi calmat un pic în ultimii ani. Cu toate acestea, chiar dacă barurile se închid un pic mai devreme puteți gasi în continuare o atmosfera de petrecere, în orice moment din zi și în toate situațiile.
Madrid nu este la fel de mare cum ar putea părea. Chiar în mijlocul orașului se află Puerta del Sol - " kilometrul zero " de la care sunt măsurate toate distantele . La vest și la sud de Sol sunt cele mai vechi zone ale orasului - Los din Austria , care conține Palatul Regal și piața istorică -Plaza Mayor .
Zona triunghiulară care se formeaza la est și sud de Sol cu Plaza de Cibeles & Atocha Station este unul dintre cele mai animate cartiere din Madrid cu numeroase baruri și restaurante . La sud de Sol este Lavapiés si la nord sunt cartierele Malasaña și Chueca .
Puerta del Sol
Real Madrid
The Three Big Art Galleries
Prado
The Reina Sofia Museum
Madrid’s Royal Palace
El Escorial
Puerta del Sol
Real Madrid
The Three Big Art Galleries
Prado
The Reina Sofia Museum
Madrid’s Royal Palace
El Escorial
Las Rozas Village : Treizeci de minute de centrul orașului Madrid, Las Rozas Village are mai mult de 100 de magazine cu branduri spaniole și internaționale de lux.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!