Beneficii clienti

Oferim beneficii reale clientilor nostri, de la tehnologia avansata si rapiditate in derularea proceselor, pana la asistenta 24/7.

Aerotravel este una dintre cele mai puternice companii din Romania, care ofera servicii integrate de corporate travel pentru companii romanesti mari si multinationale.

La Aerotravel, concepem si implementam orice tip de cerere de corporate travel, cu aceeasi eficienta cu care livram toate tipurile de servicii turistice de tip leisure sau individuale: rezervari si emiteri bilete de avion si tren, transferuri, rent-a car, rezervari hoteliere in tara si strainatate, asigurari medicale de calatorie si suport logistic pentru conferinte si evenimente.

Investitiile in platforme tehnologice avansate asigura rapiditatea derularii proceselor (rezervari, confirmari, asistenta), care se traduc intr-un nivel ridicat al serviciilor livrate.

Prin apartenenta la reteaua internationala Business Travel , Aerotravel reprezinta garantia ca puteti avea acces, oriunde in lume, la servicii de corporate travel de cea mai inalta calitate.

Avantaje practice care fac diferenta :
- Comisioanele practicate si taxele de tranzactie sunt minimale. O singura decizie gresita luata de o persoana care achizitioneaza direct folosind mediul online poate costa mai mult decat comisionul acordat consultantului de travel management pentru un numar mare de calatorii.
- Majoritatea site-urilor de rezervari si achizitie online nu ofera suport real, offline, in situatii neprevazute precum anularea calatoriei, intarzieri, amanari, liste de asteptare, modificari de orar, etc.
- Experienta unui agent de ticketing nu poate fi comparata cu cea a unei persoane care, ocazional, achizitioneaza bilete de avion.
- Plata la un termen agreat, facturi clare, centralizate si detaliate.
- Un consultant de travel cunoaste infromatiile specifice si preferintele clientului si le utilizeaza in favoarea acestuia
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!