Despre Aerotravel

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania, care ofera servicii de business travel si M.I.C.E.

Grupul Aerotravel include reteaua nationala specializata in turismul de business, agentiile leisure organizate in jurul brandului Fabrica de Vacante si turoperatorii AeroVacante si CruiseHub.

Noi, consultantii Aerotravel, suntem pasionati de turismul de afaceri si de organizarea de evenimente. Fie ca este vorba de rezervarea unui bilet de avion sau de o conferinta de vanzari cu peste 3000 de participanti, suntem la fel de eficienti, inovativi si bucurosi sa va oferim o experienta desavarsita, care sa raspunda asteptarilor dvs.


Aerotravel in cifre si date

+22 ani de activitate pe piata din Romania

+1000 clienti corporate

+110 consultanti Aerotravel

+36,5 milioane Euro vanzari anuale

in Top 3 agentii

8 agentii proprii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca si Oradea


Portofoliu complet de servicii

Corporate travel management, servicii business travel (cazari, bilete de avion, rent-a-car, asigurari), organizarea de evenimente si conferinte, team building-uri, participari la targuri internationale, servicii turistice VIP.


Aerotravel este partener exclusiv Travel Leaders in Romania

In prima parte a anului 2019, Aerotravel semneaza parteneriatul cu Travel Leaders si devine reprezentant exclusiv in Romania al celei mai mari retele de agentii de turism din Statele Unite ale Americii.

Pentru Aerotravel este esential sa anticipeze si sa raspunda realitatilor in continua schimbare, ca sa asigure satisfactia clientilor. In acest sens, parteneriatul cu Travel Leaders constituie o oportunitate unica de actualizare a capabilitatilor operationale si tehnologice. Acesta asigura:

 • •    capacitatea de a furniza solutii de business travel si M.I.C.E. in orice colt al lumii
 • •    adoptarea de solutii tehnologice de ultima ora, cu beneficii tangibile si cuantificabile pentru clientii corporate
 • •    acces la cei mai importanti furnizori globali de servicii turistice
 • •    garantia ca serviciile turistice indeplinesc aceleasi standarde
 • •    de calitate, indiferent de destinatia in care sunt livrate


Despre Travel Leaders

Travel Leaders este cea mai mare retea de agentii de turism din America de Nord ce furnizeaza solutii si servicii turistice atat in zona corporate, cat si clientilor finali, prin expertii cu experienta vasta si cunoastere excelenta a pietei.

Reteaua Travel Leaders este intr-o expansiune continua pe toate continentele si isi propune sa fie una dintre primele trei retele globale de business travel.


Travel Leaders in cifre si date

 • •    75 de ani in activitatea de turism
 • •    4 200 angajati proprii
 • •    42 000 consultanti de turism parteneri
 • •    65 de premii ale industriei de turism, incepand din 2009
 • •    561 parteneri globali


Business Travel

www.aerotravelcorporate.ro

Calatoriile devin simple si placute atunci cand Aerotravel este partenerul dumneavoastra!

Planificarea unei calatorii de afaceri este mult mai complexa decat pare la prima vedere: o multitudine de conditionari pentru rezervari, tarife fluctuante de la o ora la alta, termene foarte scurte, bugete putin flexibile, facilitati de cazare aflate intr-o dinamica permanenta si o nevoie acuta de asistenta turistica. Consultantii Aerotravel preiau intreaga responsabilitate si transforma o calatorie de afaceri obisnuita intr-o experienta desavarsita.

Travel Management

Oferim mai mult decat un simplu bilet de avion: cele mai mici tarife garantate la momentul rezervarii, contracte tripartite cu beneficii multiple, precum si transparenta financiara si control.

Smart Ticketing

Oferim mai mult decat un simplu bilet de avion: cele mai mici tarife garantate la momentul rezervarii, contracte tripartite cu beneficii multiple, precum si transparenta financiara si control.

Cazari interne si externe

Gratie parteneriatelor solide cu hoteluri locale si furnizori globali de profil, Aerotravel ofera cazari in orice punct de interes din Romania si din intreaga lume.

Rent-a-car

Cu Aerotravel beneficiati de mobilitate globala in siguranta deplina si cu planuri tarifare echilibrate.

Asigurari de calatorie

Sunteti 100% siguri la drum cu Aerotravel! Pentru ca impartasim cu dumneavoastra soliditatea parteneriatelor noastre cu cei mai buni asiguratori europeni si globali.

Alte servicii

Suport in obtinerea vizelor si alerte de calatorie, saloane VIP in aeroporturi, acces la evenimente de top, proprietati exclusiviste, servicii de transport special.

M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions)

 • •    Intalniri corporate
 • •    Programe de recompensare
 • •    Evenimente
 • •    Conferinte

De peste 22 de ani, oferim clientilor M.I.C.E. experiente memorabile si, cel mai important, avem grija ca asteptarile si dorintele acestora sa fie intotdeauna indeplinite.


Fabrica de Vacante

A calatori inseamna mai mult decat a vizita locuri noi.

Calatorim pentru a descoperi alte culturi si pentru a ne largi orizontul. Cunoastem alti oameni, descoperim lumea si, uneori, chiar pe noi insine.

Parte a Grupului Aerotravel, Fabrica de Vacante este linia de business dedicata turismului leisure si se adreseaza nemijlocit clientilor directi, atat online, cat si offline.

Fabrica de Vacante detine propria retea de agentii, in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea. In fiecare agentie, consultanta oferita de colegii nostri ajuta turistii sa-si aleaga cele mai bune variante de vacanta.

fabricadevacante.ro este platforma online a agentiei, locul unde clientii gasesc nenumarate variante de vacante in destinatii consacrate sau propuneri de sejururi inedite.

Specialistii Fabrica de Vacante cunosc in detaliu nenumarate destinatii din intreaga lume si pot recomanda

vacante, oricare ar fi tipul si destinatia acesteia: festivaluri si city break-uri in Europa, vacante la mare pentru familii, pachete turistice pentru tineri casatoriti, circuite turistice cu ghid in America de Sud sau in Africa, croaziere pe Mediterana sau in Antarctica, revelion si schi, sejururi All Inclusive.

Fabrica de Vacante ofera si servicii turistice de baza, precum bilete de avion, cazari in Romania si in strainatate, rent-a-car si asigurari de calatorie.


CruiseHub

www.cruisehub.ro

Parte a Grupului Aerotravel, CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere pe toate marile si oceanele lumii si este construita pe baza expertizei de peste 10 de ani a specialistilor nostri.

CruiseHub ofera croazierele a peste 10 companii de profil, printre care se numara MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line sau Silversea. Consultantii nostri propun partenerilor si clientilor directi

atat croaziere individuale, cat si croaziere in grupuri organizate.

CruiseHub acopera toate destinatiile din intreaga lume, de la orase celebre din Europa, Asia si America si pana la zone inedite din Antarctica. Pasagerii beneficiaza de o oferta foarte variata, care include si cele mai noi nave construite de liniile de croaziera.

Gratie experientei si pasiunii, consultantii CruiseHub sunt pregatiti pentru a configura itinerariul ideal, asigurand transportul aerian, transferurile si accesul la facilitati si programe speciale, pentru ca toti pasagerii sa traiasca o experienta memorabila pe vasul de croaziera!

Impreuna cu specialistii M.I.C.E. din Aerotravel, consultantii CruiseHub livreaza evenimente unice la bordul navelor de croaziera, fie ca este vorba de sedinte de management sau proiecte de motivare si recompensare (incentive).


AeroVacante

AeroVacante este turoperatorul Grupului Aerotravel si ofera agentiilor turistice partenere sejururi in Europa, Caraibe si Asia.

AeroVacante dezvolta si lanseaza periodic produse noi, in masura sa raspunda cererii agentiilor partenere revanzatoare si, astfel, a turistilor.

In prezent, AeroVacante ofera sejururi cu avion inclus in Grecia: Insula Skiathos (cu plecare din Bucuresti,

Cluj-Napoca si Timisoara), si in Insula Lefkada, cu plecare din Bucuresti.

Ischia si Puglia (Italia) sunt doua dintre destinatiile lansate in 2019, foarte apreciate de turisti si cu potential de dezvoltare in urmatorii ani.

Destinatiile exotice reprezinta un segment important al pachetelor de vacanta: Phuket, Krabi si Khao Lak

(Thailanda) si Republica Dominicana, Mexic, Cuba si Jamaica (Caraibe).

AeroVacante colaboreaza cu o retea nationala de peste 500 de agentii de turism partenere, distribuite pe intreg teritoriul Romaniei. Gratie consultantilor dedicati, AeroVacante poate raspunde cu promptitudine oricaror cereri din partea agentiilor partenere.

Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!