De ce iubim Phuket

Cu toate ca Phuket este doar una dintre cele 76 de provincii care alcatuiesc Thailanda, aceasta este vizitata de milioane de oameni, turismul fiind unul dintre cele mai importante domenii ale economiei. De asemenea, insula este acoperita in proportie de 60% de paduri tropicale si vegetatie, in timp ce restul reprezinta un adevarat paradis pentru pasionatii de sporturi acvative, iubitorii de natura si cei care isi doresc sa ia parte la cele mai inedite activitati. Sunt organizate numeroase festivaluri, concerte si evenimente importante, iar distractia pare ca nu are nu are limite in Phuket.
Parcul Fanta Sea
Intins pe o suprafata de aproape 25 de hectare, acest parc cultural tematic a devenit una dintre marile atractii ale insulei, intrucat aduce la un loc cate putin din sarmul, frumusetea si bogatiile exotice ale Thailandei. In plus, periodic se organizeaza un spectacol grandios la care asista mii de curiosi, iar acest complex de divertisment cuprinde si restaurante si numeroase magazine, terase sau cafenele.

Marele Buddha
Considerat unul dintre cele mai importante monumente din Phuket, aceasta statuie este localizata in varful dealului Nakkerd, accesibil prin diferite mijloace de transport. Statuia este acoperia cu un strat alb de marmura ce straluceste in bataia soarelui, fiind un adevarat simbol al sperantei.

Viata de noapte din Bangla
Dupa lasarea serii este momentul potrivit pentru a face o plimbare pe strada Bangla. Nimic mai mult de 400 de metri de neoane, muzica, bere ieftina si tineri din toate colturile lumii. Aceasta strada pietonala este ticsita cu baruri, puburi, restaurante, cluburi, magazine si artisti stradali care ofera spectacole toata seara, fiind una dintre atractiile principale din Phuket.

Centrul Vechi
Insa aceasta insula are mai multe de oferit, si anume templele budiste si chinezesti frumos decorate, alaturi de cladiri vechi, muzee, multe dintre acestea fiind impanzite in centrul vechi.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!