De ce iubim Boston

Boston este unul dintre cele mai frumoase orase americane, care se remarca prin viata activa, facilitatile culturale, institutiile de invatamant, francizele sportive, insa si prin istoria bogata. Aici se gasesc peste 50 de universitati, inclusiv faimoasele Harvard si MIT, insa orasul se lauda si cu arta sau mancarea unui oras mare, dar si cu ospitalitatea unui orasel.
Biserica Sf. Treime
Finalizata in 1733, aceasta biserica este o importanta piesa a istoriei americane, care la vremea respectiva a adus un nou stil arhitectural, asemanandu-se foarte mult cu cel european.

Drumul Libertatii
Acesta reprezinta un drum drum de 4.5 km, pictat rosu care leaga 16 monumente si situri istorice importante, serpuindu-se printre muzee, biserici, case memoriale, cimitire, parcuri, un vapor si multe altele, ce ajuta la expunerea pe intelesul tuturor a povestii revolutiei americane.

Casa Paul Revere
Pentru a vedea cum arata viata anilor 1700, vizitatorii pot pasi in cea mai veche structura din Boston, ridicata in 1680. In ciuda faptului ca aceasta este foarte micuta, toate camerele pot fi admirate, casa fiind cea in care a locuit Paul Revere, una dintre cele mai importante figuri ale istoriei americane.

Cambridge
Cambridge gazduieste doua dintre cele mai prestigioase universitati ale tarii, Harvard si MIT. Arhitectura este incredibila, alaturi de diversitatea de restaurante si magazine, studenti proveniti din toata lumea venind aici pentru studii. Nu trebuie ratate pietele faimoase, Harvard, Inman, Kendall sau Porter, acolo unde se gaseste cea mai veche universitate a tarii, cele mai grozave locuri pentru a lua masa din intregul stat Boston sau locul unde a inceput industria tehnologica orasului.

Strada Newbury
Iubitorii de shopping nu trebuie sa rateze aceasta strada care evidentiaza arhitectura secolului al XIX-lea. Pe langa cafenele, restaurante sau cluburi, aici se gasesc si o multime de magazine dar si centre artistice, alaturi de muzee sau galerii de arta.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!