De ce iubim Aalborg

Al patrulea cel mai mare oras din Danemarca, Aalborg s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani dupa ce s-a incercat aducerea la viata a industriei centrale, iar multe dintre spatiile neglijate au fost transformate in zone mult mai atragatoare. In plus, aeroportul Aalborg a aparut pe lista destinatiilor multor companii aeriene, astfel ca orasul este mai aproape pentru turisti din toate colturile lumii.
Muzeul de Arta
Acest muzeu se lauda cu expozitii unice, un parc de sculpturi, un amfiteatru, fiind gazduite mai multe concerte, seminare sau filme, insa si cladirea in sine reprezinta o atractie. Muzeul este faimos pentru modul unic in care lumina naturala este transmisa catre lucrarile expuse, insa si organizarea este bine pusa la punct. Un sistem inteligent cu pereti mobili permite ca spatiul sa fie extins suficient pentru fiecare colectie in parte, pentru a fi incluse toate elementele in aceeasi incapere.

Muzeul de Istorie
O vizita la Muzeul de Istorie reprezinta o experienta grozava pentru intreaga familie. Oricine isi poate aduce aici copiii care se vor bucura de o multime de activitati distractive, iar istoria orasului Aalborg este amintita prin exponate care dateaza de peste 1.000 de ani.

Gradina Zoologica Aalborg
Iubitorii de animale nu trebuie sa rateze gradina zoologica din Aalborg, intrucat aici exista posibilitatea de a auzi sunetele leilor, de a te intalnitcu un urangutan, de a admira ursii polari cum se balacesc in apa sau copiii se pot juca chiar cu cateva dintre speciile mai blande de animale. Aceasta este a doua cea mai populara gradina zoologica din Danemarca, dupa cea din Copenhaga si atrage anual peste 500.000 de turisti. Tot aici s-a pregatit si un mediu autentic african, in care animale precum zebre, girafe sau antilope pot trai la fel ca in savanele din Africa, iar pe tot parcursul anului sunt organizate aici diferite activitati pentru intreaga familie.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!