Misiune, Viziune si Valori

Am construit o istorie de succes. Pentru ca am crezut in ea.

Misiune: Misiunea Aerotravel este de a crea experiente de viata unice, prin intermediul serviciilor si produselor turistice inovatoare.

Viziune: Aerotravel vizeaza sa isi consolideze pozitia de lider pe piata din Romania si sa ajunga una dintre cele mai importante companii de travel pe plan regional.

Valori


Integritate: Actiunile noastre sunt oneste si transparente. Astfel castigam si mentinem respectul si increderea clientilor si partenerilor de afaceri.

Responsabilitate: Ne asumam responsabilitatea pentru toate actiunile si ne straduim sa depasim asteptarile clientilor individuali si companii.

Orientare catre client: La Aerotravel, calitatea livrata clientului este premisa cu care incepem fiecare zi. Nimic nu este prea mult pentru a obtine satisfactia clientilor nostri.

Pasiune: Suntem pasionati de munca noastra si suntem mandri de produsele si serviciile turistice marca Aerotravel. Pentru ca pasiunea si determinarea sunt motorul companiei noastre.

Calitate: Prin calitatea produselor si serviciilor turistice, ne mentinem pozitia de lider pe piata si in topul preferintelor clientilor.

Spirit de echipa: Succesul companiei noastre este construit de echipe profesionale dedicate.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!