De ce iubim Seattle Wa

Teritoriul Seattle-ului a fost locuit in ultimii 4.000 de ani de mai multe popoare, iar astazi a devenit unul dintre cele mai importante orase portuare din Statele Unite, fiind si cel mai cunoscut din statul Washington. Localizat pe cateva dealuri in nordul tarii, in apropierea granitei cu Canada, Seattle se bucura de orice si-ar dori un turist, de la hoteluri grozave, o lista foarte diversificata de restaurante, muzee, parcuri si multe alte tipuri de atractii.
Parcul Olimpic
Acesta este amplasat intr-unul din locurile mai putin dezvoltate ale orasului, zona industriala fiind marcata prin trafic intens atat rutier, cat si feroviar. Parcul Olimpic a fost construit la cererea Muzeului de Arta Seattle si astfel a transformat o zona mai putin populara a orasului intr-un loc plin de activitati si arta.

Piata Pike Place
Piata a fost inaugurata in 1907 si a functionat fara incetare de atunci, fiind unica in Statele Unite la acest capitol. Astazi reprezinta o mare atractie turistica datorita celor 200 de comercianti care opereaza aici pe toata durata anului, alaturi de artistii stradali. Flori la ghiveci, pesti, produse de panificatie proaspete, fructe, diferite tipuri de branza, miere de albine, vin local, cateva restaurante, produse importate, obiecte istorice, la fiecare colt exista cate o surpriza pentru fiecare vizitator.

Aquarium-ul
Cu siguranta ca acesta reprezinta cea mai mare atractie pentru copiii care isi doresc sa se distreze descoperind si invatand mai multe despre lumea oceanica. Vidre de mare, caracatite, meduze, delfini, si multe alte animale marina ofera spectacole zilnice care atrag o multime de curiosi.

Zona de promenada
Seattle dispune de numeroase atractii, iar multe dintre acestea sunt adunate in zona de promenada, astfel ca turistii vor avea ocazia sa gaseasca aici Parcul Myrtle Edwards, Muzeul de Arta, aquarium-ul, restaurante, cafenele, magazine, piste pentru biciclisti, locuri pentru pescuit, iar la mica distanta se afla si piata Pike Place.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!