De ce iubim San Francisco

Turistii au ocazia de a explora una dintre cele mai fascinante destinatii din lume. Poarta de acces este aeroportul International San Francisco care duce oaspetii de la faimosul Golden Gate Bridge pana la monumente istorice importante sau locuri cunoscute. In piata Union se gasesc magazine ale brandurilor de lux, in timp ce Chinatown reprezinta locul ideal in care se poate lua masa, strazile orasului fiind ticsite cu case in stil victorian, iar San Francisco pare ca le are pe toate.
Alcatraz
Gazduind candva cei mai cunoscuti infractori ai Americii, aceasta inchisoare federala a fost deschisa intre 1934 si 1964 si a adus foarte mult mister pe insula din stanca unde este amplasata. Probabil una dintre cele mai legendare inchisori ale lumii, Alcatraz este vizitata astazi de numerosi turisti, care au ocazia de a admira, pe langa pe insula, pe langa atractia principala si specii rare de plante, dar si animale sau cuiburi de pasari.

Strada Lombard
Aceasta reprezinta cea mai cunoscuta strada din San Francisco, fiind celebra pentru sensul unic si cele 8 curbe foarte stranse care trebuie efectuate, castigand astfel titlul de cea mai incovoiata strada din lume.

Piramida Transamerica
Localizata pe strada Montgomery, in inima cartierului financiar, Piramida Transamerica reprezinta probabil una dintre cele mai faimoase cladiri ale orasului. Ridicata in 1971 si avand 48 de nivele, aici este inclus un muzeu, dar si un loc potrivit pentru toti cei care isi doresc sa admire frumusetile din San Francisco de la mare inaltime.

Piata Union
Chiar daca marile orase americane au toate cate o piata denumita astfel, cea din San Francisco se remarca prin activitatea bogata de aici, unde se gasesc galerii de arta, magazine de lux, hoteluri faimoase, cafenele, restaurante, teatre, cinematografe sau cluburi. Acesta este un loc grozav in care turistii se pot bucura de o seara petrecuta in oras, fie la o piesa de teatru, savurand o masa delicioasa la unul din restaurantele disponibile, fie relaxandu-se la o terasa.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!