Bilete de avion Ottawa On

De ce iubim Ottawa On

Cu muzee de prima clasa si galerii, optiuni nemaipomenite de a lua cina si puncte fierbinti pline de viata, cu siguranta ca scena urbana din Ottawa este foarte activa. De asemenea, capitala Canadei se bucura si de o zona mai linistita, unde oricine poate admira frumusetile naturale ale regiunii. Poarta de acces pentru romani este Aeroportul International Macdonald Cartier, care cu siguranta va fi calcat tot mai des in contextul eliminarii vizelor pentru aceasta tara.
Dealul Parlamentului
Scaunul Guvernului canadian, Dealul Parlamentului reprezinta cea mai vizitata atractie din Ottawa, unde in fiecare dimineata de vara are loc o ceremonie pentru schimbarea gardienilor, in timp ce in anumite zile se mai pregateste un spectacol de sunete si lumini proiectate pe cladirea Parlamentului.

Atractiile culturale
De la muzee la galerii, Ottawa aduce unele dintre cele mai grozave experiente ale Canadei intr-un singur loc. Fie ca este vorba de Galeria Nationala a Canadei, cu opere de arta din toata lumea sau Muzeul Razboiului, toate promit momente unice pentru vizitatorii care au ocazia de a descoperi mai multe despre aceasta cultura.

Piata ByWard
Un loc istoric unde se aduna fermierii si diferiti comercianti in timpul zilei si un loc foarte activ, plin de restaurante, cluburi si cafenele dupa lasarea serii, piata ByWard se afla la mica distanta de Dealul Parlamentului si reprezinta un cartier din Ottawa care nu trebuie ratat.

Aventuri
Capitala canadiana este un loc atractiv si pentru iubitorii de sport sau de activitati desfasurate in aer liber. Se pot practica mai multe sporturi pe raul Ottawa, alaturi de bungee jumping, insa zona este de vis si pentru ciclisti, cu peste 180 de km de alei care unesc zone naturale, parcuri, gradini si situri istorice.

Festivaluri
Un oras al celebrarii, care propune petreceri, festivaluri si evenimente speciale pe tot parcursul anului, Ottawa se pregateste de cea mai mare sarbatoare pe i iulie, cand este celebrata Ziua Canadei.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!