De ce iubim Los Angeles

Localizare:
Los Angeles este al doilea oras ca marime din Statele Unite ale Americii si este cel mai mare oras al statului California, situandu-se de-a lungul costei Pacificului din partea sudica a Californiei.

Istoric:
Istoria orasului Los Angeles dateaza inca din anul 6000 I,Hr., cand regiunea a fost ocupata de popoarele Gabrieleno si Chumash.In timpul razboiului Mexican American, soldatii americani au intampinat rezistenta din partea Andres  Pico din partea altor comandanti mexicani, dar intr-un final Los Angeles a ajuns sub stapanirea Statelor Unite ale Americii, impreuna cu restul Californiei.Orasul Los Angeles a fost incorporat in  4 aprilie 1850. O serie de evenimente cum ar fi: Colapsul Gold Rush din California de nord din anii 1850, sosirea caii ferate transcontinentale in anul 1870, descoperirea petrolului in anul 1892, nasterea industriei  filmului in anul 1908, au reprezentat doar cateva cauze ale cresterii populatiei orasului Los Angeles la doua milionae de locuitori in anul 1930.
Industria aviatiei a avut un impact la fel de puternic asupra orasului Los Angeles. In timpul primului razboi mondial fratii Lockheed si Donald Douglas au realizat prototipuri de aeronave. Doua decenii mai tarziu, orasul Los Angeles a fost ajutat de industria aviatica sa iasa din Marea Depresie.
Dupa sfaristul celui de-al doilea razboi mondial in Los Angeles are loc un aflux de noi rezidenti care au adus odata cu ei probleme cum ar fi: poluarea aerului, conflicte rasiale. In Los Angeles , cresterea populatiei, a traficului, a poluarii sunt printre putinele probleme care au continuat si in primul deceniu al noului mileniu.

 Atractii turistice si cultura:
 In orasul Los Angeles o sa aveti cu siguranta ceva de vazut si de facut, indiferent in ce perioada a anului alegeti sa vizitati orasul, avand in vedere ca aici au loc tot timpul o serie de evenimente si festivaluri.
O parte dintre atractiile turistice ale orasului Los Angeles ar fi: Grammy Museum, Getty Center, Disnayland, Universal Studios Hollywood, Muzeul de Arta Contemporana, Petersen Car Museum, Dolby Theatre, etc.

Unde mancam:
In restaurantele din Los Angeles se gasesc preparate atat din bucataria tipic californiana cat si din bucataria internationala.Serviciile sunt excelente chiar si in  localurile cele mai modeste din Los Angeles. Restaurantele din Los Angeles sunt grupate in urmatoarele categorii de pret: scumpe (peste 75 USD), de mijloc (intre 45 USD-75 USD) si ieftine (sub 45 USD), ieftine (pana la 150 USD).
Ca si recomandari de restaurantedin Los Angeles ar fi: Ago, Spago , Chaya Brasserie, La Vacchia.

Unde ne cazam:
In Los Angeles exista o mare varietate de locuri de cazare.Pentru persoanele cu un buget mai redus suburbiile orasului Los Angeles ofera locuri de cazare mai ieftine.Hotelurile din Los Angeles sunt grupate in urmatoarele categorii: scumpe (peste 300USD), de mijloc (intre 150 USD - 300 USD) si ieftine (sub 150 USD)
Ca si recomandari de restaurante in Los Angeles: Shutters on the Beach, The Beverly Wilshire,Beverly Hills Hotel.
 
Informatii generale aeroporturi si zboruri din Romania:
Aeroportul din Los Angeles se afla la o distanta de doar 24 de kilometri de oras si este cel mai mare aeroport din California.
Din Romania inspre Los Angeles nu exista zboruri directe, decat cu escala in Europa. O parte din marile comapnii aeriene care opereaza pe aceasta destinatie ar fi :Bristish Airlines, Lufthansa, Air France, KLM,  Delta etc.
Bilete de avion catre Los Angeles se pot achizitiona din agentiile Aerotravel Lufthansa City Center din Bucuresti si din tara sau direct de pe site-ul agentiei.
 
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!