De ce iubim Detroit Mi

Detroit poate fi numit unul dintre cele mai active orase americane, avand cate ceva pentru fiecare oaspete, de la muzee, arta, istorie afro-americana, zgaraie nori si restaurante, baruri si cafenele pentru relaxare, alaturi de teatre, un cartier cultural, insa si cluburi care sunt deschise pana dimineata.
Muzeul Motown
Iubitorii de muzica nu au cum sa rateze acest muzeu, amplasat intr-o cladire modesta care in perioada 1957 – 1972 a gazduit studioul casei de discuri Motown. Vizitatorii au ocazia de a admira incaperea in care Marvin Gaye si multi alti artisti celebri si-au compus hit-urile, fiind prezentata o istorie bine conturata a studio-ului.

Muzeul Henry Ford
Probabil ca lumea automobilistica nu ar mai fi fost ceea ce este astazi in lipsa lui Henry Ford, parintele masinilor. La doar 15 km de centrul orasului, se afla muzeul Henry Ford gazduit intr-un complex ce se intinde pe o suprafata de 4 hectare, unde curiosii au ocazia de a descoperi mai multe despre tehnologiile americane din timpul revolutiei industriale si pana in prezent. De asemenea, aici sunt expuse peste 200 de automobile, inclusiv Ford-ul in care a fost asasinat presedintele american John F. Kennedy in 1963.

Muzeul in aer liber
In plus, la mica distanta de acest muzeu, se regaseste intrarea catre satul Greenfield, un muzeu in aer liber ce contine aproape 100 de cladiri istorice din secolele XVIII si XIX din toate statele americane, iar printre acestea se numara si o scoala, o gara, alaturi de alte cladiri publice sau magazine.

Muzeul de Istorie Afro-Americana
Acesta este locul ideal in care pasionatii de istorie si etnografie pot afla mai multe despre rolul important jucat de persoanele de culoare in istoria Statelor Unite, dar si pozitia lor in orasul Detroit. De asemenea, aici a fost reconstruit si tunelul subteran care a permis sclavilor sa fuga din Michigan catre Canada.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!