De ce iubim Chicago Il

Cu aproape 3 milioane de locuitori, o suprafata vasta, aproape 300 de teatre si mai mult de 8.000 de restaurante, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Chicago este unul dintre cele mai grozave orase din Statele Unite, fiind vizitat anual de 40 de milioane de turisti. De asemenea, in Chicago se gasesc cateva dintre cladirile emblematice ale continentului nord american, alaturi de muzee excelente, galerii de arta, parcuri, o multime de evenimente si festivaluri, o viata de noapte intensa, dar si numeroase atractii pentru familii.
Mila Magnifica
Cu siguranta ca nici un vizitator nu trebuie sa rateze acest spatiu unde au fost adunate la un loc magazine infinite, restaurante, lanturi hoteliere faimoase, distractie, arhitectura impresionanta, dar si frumuseti naturale, toate la fiecare pas. Mila Magnifica se lauda cu circa 460 de magazine, peste 270 de restaurante, 60 de hoteluri si activitati pentru turisti de toate varstele.

Parcul Zoologic Lincoln
Ocupand o suprafata de aproape 10 hectare, aceasta gradina este amplasata in parcul Lincoln si este dedicata tuturor celor care simt o conexiune cu natura, oferind o experienta de neuitat chiar in inima orasului, gazduind mai multe specii de animale.

Institutul de Arta
Cu siguranta acesta se afla in topul celor mai grozave muzee din lume, fiind amplasat in cadrul parcului Grand si reprezinta una dintre atractiile principale ale orasului. De asemenea, aici se gaseste poate cea mai bogata colectie de arta din afara Parisului, alaturi de capodopere contemporane.

Muzeul de Istorie Naturala
Muzeul acopera mai multe domenii, de la stiinta, pana la mediu, cultura, istorie sau arta, gazduind peste 20 de milioane de exponate ce variaza de la mumii antice pana la specii de plante sau animale aflate pe cale de disparitie. Insa piesa de rezistenta este Sue, cel mai mare si mai complet dinozaur T-Rex descoperit vreodata.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!