Zboruri Bucuresti - Sofia

Ofertele prezentate in dreapta pentru bilete de avion Bucuresti - Sofia cu aterizare pe au fost actualizate ultima data la data de 2016-12-05 19:48:13, cand s-a inregistrat o cautare in sistemul de rezervari al Aerotravel. Exista posibilitatea ca preturile sa nu mai fie de actualitate, insa puteti verifica tarifele zborurilor catre , pe ruta Bucuresti - Sofia. In pretul biletelor de avion sunt incluse si taxele de rezervare ale companiei aeriene, inclusiv taxele pentru aeroportul Sofia Intl, Sofia Airport Low Cost, Sofia Airport International

Companiile aeriene ce ofera zboruri catre Sofia sunt: Air Berlin, Alitalia, British Airways, Air Serbia, Klm Royal Dutch Airlines, Lufthansa, Austrian, Turkish Airlines iar preturile la care biletele de avion sunt disponibile incep de la 112 euro. Aeroporturile de destinatie pot fi Sofia Intl, Sofia Airport Low Cost, Sofia Airport International.

Zboruri Bucuresti-Sofia

Bilete avion spre/din Sofia

De ce sa alegi Aerotravel

  • Activitate de peste 16 ani
  • Peste 100 000 de clienti deserviti anual
  • In topul primelor 3 agentii de turism din Romania.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!