Zboruri Bucuresti - Helsinki

Ofertele prezentate in dreapta pentru bilete de avion Bucuresti - Helsinki cu aterizare pe au fost actualizate ultima data la data de 2016-12-02 18:25:43, cand s-a inregistrat o cautare in sistemul de rezervari al Aerotravel. Exista posibilitatea ca preturile sa nu mai fie de actualitate, insa puteti verifica tarifele zborurilor catre , pe ruta Bucuresti - Helsinki. In pretul biletelor de avion sunt incluse si taxele de rezervare ale companiei aeriene, inclusiv taxele pentru aeroportul Helsinki Vantaa, Helsinki Malmi

Companiile aeriene ce ofera zboruri catre Helsinki sunt: Air Berlin, Air France, Finnair, British Airways, Air Baltic, Air Serbia, Klm Royal Dutch Airlines, Lufthansa, Austrian, Scandinavian Airlines, Aeroflot, Turkish Airlines, Tap Portugal iar preturile la care biletele de avion sunt disponibile incep de la 226 euro. Aeroporturile de destinatie pot fi Helsinki Vantaa, Helsinki Malmi.

Zboruri Bucuresti-Helsinki

Bilete avion spre/din Helsinki

De ce sa alegi Aerotravel

  • Activitate de peste 16 ani
  • Peste 100 000 de clienti deserviti anual
  • In topul primelor 3 agentii de turism din Romania.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!