De ce iubim Edinburgh

Edinburgh este unul dintre cele mai frumoase orase ale Scotiei, fiind cunoscut pentru castel, Galeria Nationala, catedrala Sf. Giles, gradina zoologica sau Muzeul National al Scotiei, insa aceasta metropola incredibila are mult mai multe de oferit. In ultimii 2 ani au fost gazduite aici peste 150 de conferinte importante pentru domeniul invatamantului, insa atrage si cate 4 milioane de turisti in fiecare an, orasul fiind pregatit cu hoteluri pentru toate buzunarele si restaurante excelente, pentru toate gusturile.
Gradina Zoologica
Aici sunt gazduite peste 1.000 de specii de animale provenite din toate colturile lumii, astfel ca o vizita a acestei gradini nu trebuie ratata, fiind o activitate ideala pentru familiile cu copii, intrucat cei mici intotdeauna vor fi incantati sa descopere ursii panda, parada pinguinilor, cimpanzeii sau reptilele.

Camera Obscura
Turistii au oportunitatea de a face cele mai grozave fotografii in camera obscura, aceasta fiind o atractie a Edinburgh-ului de peste 150 de ani, insa acestia se pot bucura si de vederi panoramice asupra orasului din turnul cu ceas.

Castelul Edinburgh
Construit deasupra unui vulcan inactiv, acest castel este un simbol al orasului, dar si al Scotiei, unde vizitatorii pot descoperi bijuteriile regale, capela Margaretei, Marele Zid, dar si o multime de alte obiecte importante pentru cultura si istoria tarii.

Carcera Edinburgh
Aceasta promite un tur de 80 de minute prin 1.000 de ani de istorie a Scotiei, cu ajutorul a doua plimbari subterane si 11 spectacole live. Ascunsa sub pavelele acestui oras european, carcera reprezinta un loc potrivit in care vizitatorii pot simti pe pielea lor cum era sa fii prizonier aici, fiind o activitate grozava pentru toate familiile.

Parlamentul Scotian
Design-ul acestei cladiri pare rupt din atmosfera generata de restul constructiilor, insa parlamentul reprezinta un adevarat complex cu parcuri si structuri futuriste, atragand numerosi vizitatori, in special datorita faptului ca tururile organizate sunt gratuite.

Destinatii de zbor din Marea Britanie

Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!