De ce iubim Chisinau

Cu toate ca Republica Moldova este o tara de dimensiuni modeste, vecina cu Romania la vest si Ucraina la Nord, sunt ascunse o multime de locuri de merita descoperite. Pana inainte de cel de-al doilea Razboi Mondial, Moldova facea parte din Romania, iar mai apoi a apartinut Uniunii Sovietice pana in 1991 cand si-a obtinut in cele din urma independenta. Retrase dar autentice, satele moldovenesti ofera o experienta grozava fiecarui vizitator, iar capitala si cel mai mare oras, Chisinau este vizitat nu numai de romani, ci de catre toti cei care isi doresc sa exploreze o noua cultura din estul Europei.
Atractiile principale
Chisinaul reprezinta un oras modern si prietenos care se lauda cu numeroase cladiri istorice, dar si cu parcuri, multa natura si spatii verzi. Pe langa galeriile de arta, restaurantele, cluburile si barurile din centru, cei care ajung aici nu trebuie sa rateze Parcul Memorial cu piramida sa faimoasa, Catedrala orasului, biserica Sf. Theodor sau Arcul sau Triumf.

Crama Cricova
Totusi cei care isi doresc sa iasa din Chisinau, pot face un drum cu masina de doar 30 de minute pana la Crama Cricova, fiind organizate aici tururi speciale prin care vizitatorii au ocazia de degusta cele mai savuroase vinuri moldovenesti.

Orheiul Vechi
La circa 60 de km distanta de Chisinau se regaseste unul dintre cele mai faimoase situri culturale si istorice din Moldova, complexul arheologic fiind unic in toata tara. Valea este delimitata de raul Raut, fiind inconjurata de peisaje naturale desprinse de pe cartile postale, unde pot fi explorate mai multe monumente antice si cladiri care dateaza din perioade diferite, incepand cu secolul al X-lea i.H. pana la secolul al XIV-lea. Aceste fortarete antice si manastiri crestine sunt neobisnuite pentru estul Europei, iar muzeul de aici ofera toate informatiile de care pot avea nevoie curiosii.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!