Luna de Miere in Skiathos

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru organizarea nuntii sau pentru petrecerea lunii de miere, Insula Skiathos este alegerea perfecta: plaje cu nisip fin, colturi romantice de natura salbatica, priveliste spectacuoasa, hoteluri luxoase la preturi avantajoase, servicii de calitate si atmosfera prietenoasa.

Skiathos este locul perfect pentru cuplurile de tineri casatoriti, care doresc sa evadeze pe o insula, departe de agitatia cotidiana, dar fara a renunta la confort (sau chiar lux) si distractie. Facilitati de cazare excelente, in locatii spectaculoase, plaje Blue Flag, petreceri de neuitat pe plaja sau in cluburi (Kahlua, BBC, Bananarama Beach Bar, Agia Eleni Beach Bar).

Pentru cei care doresc isi doresc o nunta de neuitat, Insula Skiathos le ofera toate facilitatile necesare. De obicei, ceremonialul religios are loc la capelele Agios Floros (pe insula Tsougiras) sau Agios Alexandros, iar nuntile se desfasoara pe plaja sau pe terasele câtorva hoteluri de 4 si 5*, care au sectiuni special amenajate pentru astfel de evenimente (Skiathos Palace, Mandraki, Kassandra Bay, Skiathos Princess sau Atrium). Serviciul ireprosabil si calitatea gastronimei mediteraneene sunt ingredientele care, alaturi de muzica si voie buna, vor crea un eveniment de care va veti aminti cu bucurie toata viata.

Aflati mai multe detalii referitoare la hotelurile potrivite pentru luna de miere.