Aceasta oferta nu mai este disponibila


Vezi si alte oferte

Vila Dionissos - Insula Skiathos


 

VILA DIONISSOS, Insula Skiathos

 

TRANSPORT AVION -

PLECARI DIN BUCURESTI SI CLUJ-NAPOCA

Data incepere sejur: 7.07.2018

 

De la 230 €/pers./loc in camera dubla / sejur 7 nopti fara masa, fara taxe de aeroport

 

 

 

Descrierea vilei

Situata intr-o zona linistita din Koukounaries, la 5-10 minute de mers pe jos de plaja, membra a complexului Alexis, Dionissos este locul ideal pentru o vacanta relaxanta intr-un cadru natural foarte placut. La doar 50 m de spatiile de cazare se afla piscina cu acces gratuit cu zona pentru copii si jacuzzi. Aici puteti gasi un bar si toate dotarile necesare petrecerii unei dupa amiezi linistite.

Vila Dionissos este localizata intr-o zona foarte frumoasa a insulei, cu acces facil la 10 din cele mai renumite plaje, unele dintre acestea fiind printre cele mai bune plaje din intreaga Mare Egee. La mica distanta, 5 minute de mers pe jos pe drumul catre plaja, se afla numeroase magazine, taverne si baruri unde puteti petrece momente minunate in timpul vacantei dumneavoastra, savurand cocktailuri exotice sau alegand suvenire si cadouri pentru cei dragi.

Vila ofera parcare privata, iar cea mai apropiata statie de autobuz se afla la doar 5 minute. Dionissos va asteapta cu o atmosfera calda si prietenoasa, un loc ideal de petrecere a vacantei pentru intreaga familie.

Camera dubla promo: Camera dubla standard dispune de terasa orientata catre gradina unde turistii pot lua masa si pot petrece momente placute de relaxare. Camera este spatioasa, nu detine instalatia de AC, TV LCD, Wi-Fi, uscator de par, chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Se face curatenie la interval de 3 zile (se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Camera dubla: Camera dubla standard dispune de terasa orientata catre gradina unde turistii pot lua masa si pot petrece momente placute de relaxare. Camera este spatioasa si echipata cu aer conditionat (se achita optional direct la proprietar 49 euro/camera/saptamana), TV LCD, Wi-Fi, uscator de par, chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Se face curatenie la interval de 3 zile (se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Apartament standard: Apartamentul este spatioas, cu doua camere, echipat cu aer conditionat (se achita optional direct la proprietar 49 euro/camera/saptamana), TV LCD, Wi-Fi, uscator de par, chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Se face curatenie la interval de 3 zile (se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Apartament promo: Apartamentul este spatioas, cu doua camere, si detine: TV LCD, Wi-Fi, uscator de par, chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Apartamentul promo nu are instalatie de aer conditionat. Se face curatenie la interval de 3 zile (se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Tariful include: 

- Transport avion cursa charter

- Transfer aeroport - vila/hotel - aeroport;

- 7 nopti cazare, fara masa;

- Asistenta turistica locala.

 

 

 

Tariful nu include:

- Taxa locala

- Taxe de aeroport 95€

- Excursii optionale

- Alte servicii disponibile optional.

 

 

 

 


Contact:
Nume si prenume: Aerotravel Online
E-mail: online@aerotravel.ro
Agentie: Aerotravel Lufthansa City Center
Adresa agentie: Bld. Nicolae Balcescu nr. 26, Sector 1
Telefon: 0731202070