Aceasta oferta nu mai este disponibila


Vezi si alte oferte

Schi in Bansko


 

 

 

Schi in Bansko

Bansko, Bulgaria

 

de la 329 €/ pers/ 7 nopti, mic dejun inclus

Perioada: 2-9 februarie 2019

 

 

Odata vizitata aceasta statiune fermecatoare, oamenii continua sa vina iar si iar, cu aceeasi placere si dorinta. Bineinteles, exista o multime de argumente care sa le sustina atitudinea. Bansko ofera o varietate mare de activitati, pliabile pe orice personalitate - de la fanii sporturilor extreme de iarna, pana la contemplatorii autenticului, a naturii. Orasul si-a conservat cu mare atentie stralucirea: strazile pietruite si casele vechi de sute de ani, cu pereti inalti din piatra si ferestre mici. Lista atractiilor locale unice se poate extinde, orientandu-se catre vinul rosu si mancarurile delicioase ale bucatariei traditionale.

Principala sursa a sentimentului de puritate, armonie si siguranta provine din puterea naturala a muntelui Pirin. In pantele sale sunt adapostiti peste 75 de kilometri de partie de schi de inalta calitate, pastrate in stare perfecta prin intermediul a 14 vehicule de intretinere si un sistem de ultima generatie de producere a zapezii artificiale care garanteaza calitatea partiilor timp de 6 luni pe an- din decembrie, pana in mai. In doar cateva minute, o telecabina moderna va va conduce deasupra a 75 de km de partii de schi, chiar in inima Muntelui Pirin.

 

 

Prin intermediul celor 15 cabine deosebit de rapide, cu o lungime a cablului totala de 22 de kilometri, puteti ajunge la oricare dintre traseele puse la dispozitia dumneavoastra. Pista „Tomba” este fara indoiala cea mai atractiva, dar si cea mai dificila zona. Calitatile au fost evaluate cu calificativul excelent de catre Alberto Tomba insusi, acestea conferind cadrul obisnuit de desfasurare a circuitului Audi FIS Alpine Ski World Cup. Statiunea ofera, de asemenea, conditii excelente pentru biatlon, iar in trecut a gazduit Campionatul European de Biatlon (2007), precum si cateva competitii internationale. Aici veti gasi piste potrivite pentru fiecare tip de schior: de la cei incepatori, pana la cei cu adevarat experimentati. De asemenea, pentru siguranta schiorilor, pe piste patruleaza o echipa de profesionisti.

 

 

Serviciul de inchiriere a accesoriilor de schi pune la dispozitie peste 3000 de perechi de schiuri si peste 1000 de snowboard-uri, dintre cele mai recente colectii „Atomic Skis”, plus un personal instruit pentru satisfacerea oricarei nevoi pe care o aveti in acest sens.

 

Click AICI pentru harta statiunii.

 

Bucurati-va de o vacanta binemeritata alaturi de cei dragi in Bansko, paradisul iubitorilor de schi!

 

Tarife:

Hotel

 Mic dejun 

 Cazare 7 nopti 

 Tarif / pers. 

All Seasons Club 3*

Da

Da

329 €

Cornelia Boutique & SPA 3*

Da

Da

359 €

Hotel Elitsa 3*

Da

Da

359 €

Hermes 3*

Da

Da

379 €

Pirin Place 3*

Da

Da

419 €

 Mountain Paradise By Walnut Trees Apart Hotel 3* 

Da

Da

439 €

Momini Dvori 3*

Da

Da

449 €

Mountain View Resort 3*

Da

Da

469 €

Grand Montana 3*

Da

Da

469 €

Elegant Hotel 3*

Da

Da

469 €

 

Servicii incluse:

  • 7 nopti cazare;
  • Mic dejun;

 

Servicii neincluse:

  • Transportul
  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Oricare cheltuieli de natura personala

 

Note:

  • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si poate suferi modificari.
  • Plata integrala se va face in momentul rezervarii ferme.
  • Dupa emiterea actelor nu se permite anulare sau modificare.
  • Dupa emiterea documentelor, penalizarea este de 100%.

Contact:
Nume si prenume: Aerotravel Online
E-mail: online@aerotravel.ro
Agentie: Aerotravel Lufthansa City Center
Adresa agentie: Bld. Nicolae Balcescu nr. 26, Sector 1
Telefon: 0731202070