Aceasta oferta nu mai este disponibila


Vezi si alte oferte

Circuit in Vestul Statelor Unite

Adventure Tours
Outdoor Adventure
City Walks
Shopping
Sightseeing Tours
Food & Wine
Wine Tastings
National Parks
Flights

 

 

 

 

Circuit in Vestul Statelor Unite

de la 2500 Euro/persoana

 

 

Ziua 1. Sosire in Los Angeles

Los Angeles este orasul perfect pentru inceperea unui circuit in inima renumitului Vest al SUA, deoarece are conexiuni foarte bune la celelalte puncte de interes de pe harta. Se face preluare si transfer de la aeroport la hotel. Apoi veti putea explora Hollywood Walk of Fame, care cuprinde mai mult de 2600 de stele incastrate in trotuarul Bulevardului Hollywood, pe mai multe sute de metri. Seara puteti lua cina intr-unul din numeroasele restaurnate din Santa Monica.

 

Ziua 2. Mojave National Preserve

Dupa un mic-dejun servit devreme, se porneste catre Las Vegas, cu o oprire la Mojave National Preserve. Odata ajunsi in parc, al treilea ca marime din Statele Unite, se urmeaza drumul 11 Mile Wyldhorse Canyon, care trece printr-o zona acoperita de cactusi. Se va face o oprire la Whole-in-the-Wall pentru un picnic, intr-un cadru natural spectaculos, iar apoi se continua drumul spreLas Vegas. Dupa check-in-ul la hotelul ales, vi se va recomanda unul dintre numeroasele restaurante din Vegas.

 

Ziua 3. Prin Las Vegas

Dupa servirea micului-dejun, este timpul sa va bucurati sau macar sa descoperiti cea mai importanta atractie turistica din oras: cazinourile. Pentru cei ce nu sunt impatimiti ai jocurilor de noroc, aceasta zi este perfecta pentru shopping sau vizitarea parcurilor de distractii.

Puteti rezerva si un bilet la unul dintre spectacolele de divertisment care au loc in fiecare seara in Las Vegas (O de Cirque de Soleil, concerte ale unor artisti renumiti precum Celine Dion etc.).

 

 Ziua 4. Grand Canyon 

Micul-dejun va fi servit devreme, pentru ca veti avea in fata o zi lunga. Veti fi preluati de la hotel si transferati la helioport, de unde veti porni in survolul Marelui Canion cu elicopterul si veti vedea si Barajul Hoover. Veti ateriza la Grand Canyon West, pentru pranz. Intreaga experienta va dura aproximativ 8 ore.

 

Ziua 5. San Francisco

Dupa mic-dejun si check-out, veti fi transferatil la aeroport, de unde veti zbura la San Francisco. Odata instalati la hotel, veti face un tur al orasului de o jumatate de zi, care va include podul si parcul Golden Gate, Strada Lombard, plus multe alte atractii faimoase. Dupa servirea pranzului la un restaurant din Fisherman’s Wharf, veti vizita si Insula Alcatraz. Turul insulei dureaza aproximativ 2 ore si jumatate.

Seara puteti servi cina intr-un restaurant cochet din Mission District sau North Beach.

 

Ziua 6. Degustare de vinuri in Napa Valley

Dupa servirea micului-dejun la hotel, veti porni intr-un tur special, in care va veti bucura nu doar de natura salbatica, ci si de cea cultivata cu atentie de om (domeniile viticole). De asemenea, veti vizita cateva crame foarte bune din Valea Napa. La pranz se va organiza un picnic la una dintre crame, insotit, bineinteles, de o sesiune de degustare de vinuri.

 

Ziua 7. Parcul National Yosemite

Micul-dejun se va servi foarte devreme, deoarece plecarea este la ora 6:30. Veti face un tur al Parcului National Yosemite, care include plimbare prin Yosemite Valley, cu o oprire la Inspiration Point (Tunnel View). Apoi veti mai face un stop si la Yosemite Lodge, unde veti avea la dispozitie doua ore de relaxare sau veti putea opta pentru un tur aditional sau masa.

 

Ziua 8. Plecarea

Dupa o saptamana minunata petrecuta in Vestul SUA, este timpul pentru a va intoarce acasa! Transferul hotel - aeroport.

 

 

Tariful include:

 • Demipensiune
 • Intrarile la obiectivele mentionate in oferta
 • Zborurile interne
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Transport pe toata durata turului

 

Tariful nu include:

 • Bilet de avion spre / dinspre Los Angeles
 • Asigurare medicala si storno
 • Orice alta cheltuiala care nu este mentionata in oferta

 

NOTA:

 • Preturile afisate sunt orientative si se pot schimba in orice moment in functie de disponibilitate si sezon.
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
 • Plata integrala se va face in momentul rezervarii ferme.
 • Dupa emiterea actelor nu se permite anulare sau modificare.

Contact:
Nume si prenume: Oprica Cristina
E-mail: cristina.oprica@aerotravel.ro
Agentie: AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER SIBIU
Adresa agentie: Str. Xenopol, nr.3 Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0269214956