Croaziere in Alaska

Vara aceasta revedem Alaska, la bordul navelor de croazieră!

Descoperiți un tărâm de basm cu natură încântătoare, ghețari care îți taie respirația și o cultură inedită.

După mai mult de un an de întrerupere, turiștii pot naviga din nou pe itinerarii interesante în Alaska, cu destinații spectaculoase, unde se pot bucura de frumusețea unei naturi neatinse de civilizație și pot face cunoștință cu o cultură indigenă păstrată în cel mai autentic mod posibil.

Croaziere în Alaska cu Royal Caribbean 

Nava Ovation of the Seas, Royal Caribbean
Взять срочный займ онлайн на карту от 0%.

Din 19 iulie, respectiv 13 august 2021, navele Serenade of the Seas și Ovation of the Seas ale companiei Royal Caribbean vor porni din nou în croaziere de 7 nopți în Alaska, cu îmbarcare și debarcare în portul Seattle.

O croazieră la bordul Serenade of the Seas are tarife începând de la 515 Euro/pers. fără taxe portuare, pe următorul itinerariu: Seattle, Sitka, Fiordul Endicott Arm & Ghețarul Dawes, Icy Strait Point, Juneau, Ketchikan, Seattle. Voiajul Ovation of the Seas urmează traseul Seattle, Pasajul Interior din Alaska, Juneau, Skagway, Sitka, Fiordul Endicott Arm & Ghețarul Dawes, Seattle și poate fi achiziționată cu 717 Euro/pers., fără taxe portuare. 

Croaziere în Alaska cu Holland America Line

Glacier Bay Alaska

Holland plănuiește reluarea croazierelor în Alaska începând din luna iulie, cu nava Nieuw Amsterdam, care va îmbarca pasagerii în Seattle, într-o croazieră de 7 nopți. Cele 11 voiajuri se vor desfășura în perioada 24 iulie – 2 octombrie 2021, iar itinerariul va include porturile Juneau, Icy Strait Point, Sitka și Ketchikan. 

Pasagerii se vor bucura de atracții naturale de referință, precum Glacier Bay și Stephens Passage, dar și de un program de divertisment de primă clasă la bordul navei Nieuw Amsterdam. Tarifele pornesc de la 655 Euro/pers., fără taxe portuare.

Croaziere în Alaska cu Princess Cruises

Nava Majestic Princess, Princess Cruises

Princess Cruises își anunță intenția de a se reîntoarce în Alaska, pentru a opera un sezon parțial, cu îmbarcări și debarcări în Seattle, croazierele având un preț de pornire de 655 Euro/pers. fără taxe portuare. În perioada 25 iulie – 26 septembrie 2021, nava Majestic Princess invită pasagerii la bord pentru croaziere de 7 nopți, pe parcursul cărora vor vizita ghețarii și principalele atracții turistice din Alaska:

Parcul național Glacier Bay – cu o suprafață de peste 13 350 kmp, face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Aici poate fi admirat ghețarul Margerie.
Juneau – capitala celui de-al 49-lea stat. Aici veți putea vedea balena cu cocoașă și ghețarul Mendenhall.
Skagway – este un oraș din era ”febrei aurului” și stație importantă pe ruta de cale ferată White Pass Scenic.
Ketchikan – este port maritim și capitala mondială a somonului, cunoscută și pentru infama Creek Street.

NU UITAȚI! Pentru orice informații sau detalii suplimentare, vă stăm oricând la dispoziție pe online@aerotravel.ro.

Găsiți toate ofertele de croaziere AICI.

Siguranța la bordul navelor de croazieră

Începând din 2020, toate companiile de croazieră au luat măsuri sanitare de protecție a pasagerilor și a personalului navigant împotriva noului coronavirus. 

Printre aceste măsuri se numără vaccinarea împotriva Covid-19, testarea PCR, un protocol sanitar actualizat, dar și măsuri speciale de siguranță pe parcursul excursiilor la țărm. Pentru informații detaliate vă rugăm să contactați un consultant Aerotravel pe adresa de email online@aerotravel.ro.