După o pauză de 18 luni, Norwegian Breakaway va opera croaziere de 7 nopți în Bermuda și Caraibe, cu îmbarcare din New York, fiind primul vas care folosește terminalul din Manhattan ca port de îmbarcare.

În acest moment, Norwegian Cruise Line operează în Europa, pe Marea Mediterană cu 3 nave: Norwegian Jade (din Atena), Norwegian Epic (din Roma) si Getaway (din Barcelona), dar și cu alte 3 în Alaska și Caraibe: Nowegian Encore (din Seattle), Norwegian Gem (din Miami) și Norwegian Breakaway (din New York).

Din 24 octombrie, Norwegian Bliss se va alătura flotei și va opera o serie de croaziere pe riviera mexicană cu îmbarcare din Los Angeles.

Conform unui interviu acordat recent de Harry Sommer, CEO Norwegian Cruise Line, pentru Cruise Critic, toate vasele NCL operează cu maxim 60% capacitate la bord, sub un protocol strict și doar cu pasageri vaccinați, astfel încât experiența la bord să fie cel puțin la fel de frumoasă ca înainte de 2020.

Relaxare la bordul navei

El este încrezător că industria croazierelor va reveni la normal din a doua jumătate a anului 2022.

Norwegian Breakaway, recondiționat complet în 2020, atât punțile, cât și cabinele, își așteaptă oaspeții cu numeroase restaurante, locuri de divertisment de zi și de seară, un parc cu 5 tobogane mari, un complex sportiv cu trei etaje care include cel mai mare teren de trasee cu susținere pe corzi de pe mare, un teren de minigolf cu 9 găuri, teren de baschet, perete de alpinism și multe altele.

Te-am convins? Solicită o ofertă pe https://www.fabricadevacante.ro/formular-cerere/ Până pe 14 octombrie vei beneficia de 30% reducere și toate cele 5 experiențe la doar 99 €/ pers. Rezervă relaxat și călătorește când vrei tu!