MSC-Seashore

MSC Seashore este cel mai nou vas lansat de MSC Cruises. Ceremonia de recepție a vasului cu numărul 19 din flota MSC a avut loc luni, 26 iulie, la Monfalcone, în Italia. La eveniment au participat Președintele executiv Pierfranco Vago, membri ai familiilor Aponte și Aponte-Vago, Giampiero Massolo și Giuseppe Bono, președintele și CEO al Fincantieri, precum și alți membri ai echipei MSC.

Pierfrancesco Vago, Președinte executiv, MSC Cruises Онлайн займ на карту без отказа.

Pierfranco Vago a declarat: „Această navă – etalon dovedește încă o dată că suntem lideri în dezvoltare sustenabilă, deoarece fiecare nouă navă utilizează cele mai avansate tehnologii în scopul păstrării unui mediu curat. În plus, MSC Seashore este prima navă de croazieră din lume care are un sistem inovator și mult mai eficient de filtrare și curățare a aerului. „SAFE Air” utilizează tehnologia UV-C, prin care elimină 99% din viruși și bacterii și oferă un aer curat și sigur pentru toți oaspeții și echipajul de la bord.”

Participanți la ceremonia de lansare a navei MSC Seashore

MSC Seashore are o lungime de 339 metri și include 2270 cabine, 19 punți cu restaurante, baruri, spații de divertisment și relaxare și reprezintă o investiție de peste 900 milioane €.


Începând cu 1 august MSC Seashore va începe navigarea pe Marea Mediterană, pe un itinerariu care bifează destinații interesante din Italia, Malta, Spania și Franța. Din 20 noiembrie, vasul se va muta în zona Miami (SUA) pentru sezonul de iarnă și va naviga în Bahamas și Caraibe, cu oprire inclusiv pe insula Ocean Cay MSC Marine Reserve, destinația privată a MSC Cruises.

MSC Seashore, cea mai nouă și mai avansată navă MSC Cruises

Itinerariu de vară: Genova – Napoli – Messina – Valletta – Barcelona – Marsilia

Itinerariu de iarnă: Miami – San Juan (Puerto Rico) – Charlotte Amalie (St. Thomas) – Puerto Plata (Republica Dominicană) – Ocean Cay MSC Marine

Rezervă relaxat următoarea ta vacanță de neuitat la bordul MSC Seashore! Aici găsești croaziere pe toate mările și oceanele lumii: bit.ly/3f831M0