Croaziera este o vacanta completa: confort la superlativ, servicii de calitate, o destinatie noua in fiecare zi si, nu in ultimul rand, marea – nesfarsita, albastra, linistitoare. Pentru toti cei care duc dorul croazierelor, avem o veste foarte buna: din 16 august navele MSC pleaca din nou in croaziera, in conditii de siguranta sanitara maxima!

Protocolul de siguranta si sanatate MSC Cruises
Din 16 august 2020, toate navele de croaziera MSC vor respecta un protocol de siguranta si sanatate complex, cu scopul de a proteja oaspetii, echipajul si comunitatile locale pe care le viziteaza navele. In realizarea acestuia, MSC Cruises a luat in calcul fiecare aspect al calatoriei pasagerilor, de la momentul rezervarii la imbarcare, viata la bord si pana la intoarcerea acasa, incercand sa aiba un impact cat mai mic asupra experientei pasagerilor la bordul navei.

Campina – localitatea cu cele mai multe zile insorite din an
Prezentare generala Situat in zona Subcarpatica, la confluenta raurilor Doftana si Prahova, Municipiul Campina beneficiaza de o pozitie privilegiata, fiind, de-a lungul vremii, poarta vamala intre provinciile romanesti Transilvania si Muntenia. Ca si punct vamal il regasim si in prima …

De la Ploiesti la Drumul Vinului – printre conace, curti domnesti si manastiri
Ploiesti Prezentare generala Situat la intersectia vailor Prahovei si Teleajanului, aflat la 60 de km de actuala capitala, municipiul Ploiesti dateaza scriptic inca din anul 1597, odata cu documentul emis de Mihai Viteazul, document ce aduce Ploiestiul la rang de …

Vrancea – spiritualitate transmisa prin grai moldovenesc
Prezentare generala Prima atestare documentara a numelui Vrancea dateaza din anul 1431, unde termenul Varancha, de origine traco-dacica, provine de la termenul vran, adica padure, povestind astfel despre acesta zona ca fiind una pastoreasca, a transhumantei si a traditiilor. Sa …

Vama Buzaului – poluare 0, incantare maxima
Prezentare generala Prima atestare documentara a zonei a fost in secolul al XIII-lea. In trecatoarea Tabla Butii din Masivul Ciucas s-a construit, de catre Ordinul Cavalerilor Teutoni, o cetate, cunoscuta in documente sub numele de «Cruceburg» (Cetatea Crucii) si a …